Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll: Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt idag.

Sverige

Olycksplanets vinge bröts av

Delar av en vinge på flygplanet som kraschade i Umeå på söndagen bröts av i luften. Nio personer omkom i olyckan. Nu stoppar Svenska Fallskärmsförbundet tillfälligt alla fallskärmshoppningar med flygplansmodellen.
Läs också Olycksplanets vinge bröts av
Skåne

Hästadvokatens bästa råd – så här undviker du besvikelse vid hästköp

Skaffa dig maximalt med information om både häst och säljare. Det är kärnan i advokat Carl-G Leissners bästa tips till den som är på väg att köpa häst.
– Du ska göra jobbet före köpet, inte efteråt, säger juristen som gjort till sin mission att förebygga tvister kring hästaffärer.
Läs också Hästadvokatens bästa råd – så här undviker du besvikelse vid hästköp
Sport

Robertsson: ”En svår stukning, de yttre ledbanden är skadade”

Trots det positiva beskedet att Arnor Traustason inte råkat ut för någon fraktur, vågar MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson inte säga någonting om hur länge MFF-mittfältaren är borta.
– Det är en svår stukning. De yttre ledbanden är skadade, men hur mycket det påverkar rehabiliterings- och återgångsfas får vi se.
Läs också Robertsson: ”En svår stukning, de yttre ledbanden är skadade”
Malmö

Liberalerna står fast vid löftet att ge barnfamiljer förtur i bostadskön

Liberalerna, som styr Malmö tillsammans med Socialdemokraterna, lovade i valrörelsen sina väljare att stärka stödet till hemlösa barnfamiljer genom att ge dem förtur i den kommunala bostadskön.
Läs också Liberalerna står fast vid löftet att ge barnfamiljer förtur i bostadskön
Gå till toppen