Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ström spelade upp sig i Ohio

Linnea Ström under en tävling i fjol.Bild: Göran Söderqvist/TT
Linnea Ström slog till med startfältets bästa runda och klättrade 19 placeringar under sista speldagen av LPGA-tävlingen i Sylvania, Ohio. Svenskan slutade delad femma – hennes hittills första topp tio-placering på den amerikanska proffstouren.
Ströms 65 slag, sex under par, var lika bra som segraren Kim Sei Youngs resultat på söndagen och i klubbhuset kunde svenskan se spelare efter spelare tappa slag. Någon större förhoppning om seger hade hon dock inte. Kim var totalt elva slag bättre över fyra rundor – Kim slutade på -22, Ström på -11.
Bakom Linnea Ström blev Jenny Haglund näst bästa svensk i tävlingen. Haglund, som liksom Ström gör sitt första år på touren, avslutade med att gå runt på 69 slag. Hennes sammanlagt -5 räckte till en 35:e plats, och även hon fick till sin hittills bästa placering på LPGA-touren.
Caroline Hedwall slutade delad 67:a, fem slag efter Haglund.
Gå till toppen