Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Timo Räisänen ramlade av scen – sjöng vidare

Timo Räisänen tappade balansen på scen. Arkivbild.Bild: Björn Larsson Rosvall / TT
Under en spelning i Eskilstuna på lördagen tappade Timo Räisänen balansen och föll handlöst från scenen. Det stoppade dock inte artisten från att fortsätta sjunga, liggandes på rygg.
”Jag förlorade mig i stämningen, vinglade till och föll av den lilla scenen med huvudet före,” skriver Timo Räisänen i ett sms till Expressen.
I ett videoklipp som Räisänen själv lagt upp på Instagram syns hur han snabbt kommer på fötterna igen – till publikens jubel. En hjälpsam åskådare på första raden borstar även av sångarens axlar.
Fallet resulterade i ett stort blåmärke på ryggen men sångaren, som befinner sig på Sverigeturné, mår enligt egen utsago toppen ändå.
Timo Räisänen, 39, började som gitarrist och bakgrundssångare i Håkan Hellströms kompband. Han har sedan debuten 2004 gett ut sju soloalbum och har låtar som ”Fear no darkness promised child” och ”Outcast” i bagaget. Nyligen släppte han singeln ”Aldrig långt bort”.
Gå till toppen