Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Timo Räisänen ramlade av scen – sjöng vidare

Timo Räisänen tappade balansen på scen. Arkivbild.Bild: Björn Larsson Rosvall / TT
Under en spelning i Eskilstuna på lördagen tappade Timo Räisänen balansen och föll handlöst från scenen. Det stoppade dock inte artisten från att fortsätta sjunga, liggandes på rygg.
”Jag förlorade mig i stämningen, vinglade till och föll av den lilla scenen med huvudet före,” skriver Timo Räisänen i ett sms till Expressen.
I ett videoklipp som Räisänen själv lagt upp på Instagram syns hur han snabbt kommer på fötterna igen – till publikens jubel. En hjälpsam åskådare på första raden borstar även av sångarens axlar.
Fallet resulterade i ett stort blåmärke på ryggen men sångaren, som befinner sig på Sverigeturné, mår enligt egen utsago toppen ändå.
Timo Räisänen, 39, började som gitarrist och bakgrundssångare i Håkan Hellströms kompband. Han har sedan debuten 2004 gett ut sju soloalbum och har låtar som ”Fear no darkness promised child” och ”Outcast” i bagaget. Nyligen släppte han singeln ”Aldrig långt bort”.
Gå till toppen