Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nilsson Lindelöf kommenterar flyttrykte

Victor Nilsson Lindelöf säger att han är väldigt lycklig i Manchester United. Här med coach Ole Gunnar Solskjaer. Arkivbild.Bild: Manu Fernandez
Manchester Uniteds svenske backstjärna Victor Nilsson Lindelöf har de senaste veckorna omgärdats av rykten kring en eventuell flytt till Barcelona.
Spanjorerna ska ha uppvaktat United för att försöka lägga vantarna på svensken, men ska ha fått kalla handen från klubben.
Victor Nilsson Lindelöf verkar inte heller överdrivet intresserad av en flytt söderut, i alla fall inte vad det lät som på en presskonferens som Manchester United höll under sin försäsongsturné i Australien, rapporterar Expressen.
– Jag trivs väldigt, väldigt bra med att vara en Manchester United-spelare och ser verkligen fram emot den här säsongen, sade Lindelöf när han ombads att kommentera flyttryktena.
Och som om det inte var nog tydliga besked om hans tillvaro i Manchester lade han till:
– Jag är väldigt lycklig här.
Gå till toppen