Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Barn i baksätet på beskjuten bil

I den bil som besköts i Seved på tisdagskvällen befann sig bland annat ett barn i tvåårsåldern. En man i 25-årsåldern skadades i ansiktet.

Den skjutne mannen satt bredvid föraren i bilen, enligt uppgifter till Kvällsposten.Bild: Patrick Persson
Det var vid 19.40 som larmet kom in till polisen då boende på Sevedsplan hört skottlossning.
En stund senare kom en lindrigt skadad man in till akuten i en privatbil. Enligt uppgifter från polisen ska han ha ådragit sig sårskador i ansiktet. Det ska även ha varit två andra personer i bilen.
Bakrutan på den bil som mannen färdades i var spräckt och uppgifter talar om att mannen blev skjuten när han satt i bilen.
Två andra personer ska ha befunnit sig i bilen när den besköts. En av personerna, vilket Kvällsposten var först med att berätta, var ett barn. Uppgifter som senare bekräftades av polisen som uppgav att barnet är i tvåårsåldern.
Enligt uppgifter till Kvällsposten ska mordförsöket ha varit en hämndaktion för en misshandel som skett för en tid sedan.
Detta är dock inget som polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford kan bekräfta.
– Det är det vi nu ska ta reda på här under förmiddagen.
Hon säger även att det redan under tisdagskvällen pågick dörrknackningsinsatser kring brottsplatsen i Seved. Något som fortsätter under måndagen.
– Alla de som öppnar dörren och lämnar berättelser, sedan så ska alla dessa in i utredningen så detta något som tar mycket tid i anspråk, säger hon.
Polisen ska även ha kunnat förhöra den skottskadade mannen. Mordförsöket kan ha filmats, då det hände i en del av Malmö där polisen satt upp övervakningskameror.
Läs också En skadad förd till sjukhus efter skottlossning på Seved
Gå till toppen