Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Cibicki lämnar Sverige – återvänder till England

Det blir ingen fortsättning i Elfsborg för den förre detta MFF-anfallaren. Pawel Cibicki ansluter nu till Leeds Uniteds försäsongsläger i Australien.

Elfsborgs Pawel Cibicki under fotbollsmatchen mellan Elfsborg och Helsingborg.Bild: KRISTER ANDERSSON
Trots att Pawel Cibicki har varit en av de viktigaste spelarna i Elfsborg under säsongen lämnar anfallaren nu klubben. Leeds United, som köpte Cibicki från Malmö FF i augusti 2017, har inte kommit överens med Elfsborg om en fortsättning av låneavtalet.
– Vi har inte kunnat hitta en lösning om en fortsättning vilket innebär att Pawel återvänder till England imorgon. Vi tackar Pawel för den här tiden och önskar han all lycka till, säger klubbchefen Stefan Andreasson till Elfsborgs hemsida.
Under våren gjorde Cibicki fem mål på 13 matcher. Anfallaren kom till Borås på lån i vintras men nu får Cibicki återvända till en klubb som inte tidigare visat att man vill använda sig av spelaren.
Senast han spelade för Leeds var i början av 2018. Under andra halvan av 2018 var Cibicki utlånad till Molde.
Cibicki representerade MFF:s A-lag mellan 2013 och 2017.
Gå till toppen