Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Soul, pasta och burgare när Häng Bar förvandlas till Möllan Nights

Hörnlokalen i korsningen Kristianstadsgatan och Ängelholmsgatan har tidigare huserat ställen som Häng Bar, Volym och Bistro. Nu öppnar Möllan Nights som byter punk, rock och indisk mat mot soul, pasta och hamburgare.

Bild: Sally Wahlstedt
Lokalen i korsningen Kristianstadgatan och Ängelholmsgatan ligger bara ett stenkast från Möllevångstorget och har under många år haft en punkig framtoning.
Senast har Sanad Chowdhury och Anamika Chowdhury, som även äger Indian Curry Hut på Bergsgatan, drivit Häng Bar och bland annat organiserat musikframträdanden och standup i lokalen.
Men i slutet av maj tog Mani Mahajan och Gurdeep Singh över lokalen och sedan dess har de renoverat. Fredag den 19 juli öppnar nya Möllan Nights.
– Vi har letat efter en lokal länge utan att hitta rätt. Vi har velat vara omkring Möllan, säger Gurdeep Singh.
Mani Mahajan har tidigare jobbat som bartender och Gurdeep Singh på Restaurant India i Köpenhamn. Men när duon öppnar Möllan Nights tillsammans är det inte med indisk mat i fokus. De kommer att servera klassiska pastarätter som carbonara och pesto men även hamburgare och fish and chips.
– Det finns redan ett tiotal indiska restauranger kring Möllan, säger Gurdeep Singh.
Häng Bar hade en tydlig inriktning på punk och rock men nu blir det annan musik i högtalarna, framför allt soul, afrobeat och funk.
– Innan spelade de mest rock men nu kommer vi att spela all sorts musik, säger Gurdeep Singh.
Gå till toppen