Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Suzanne Osten ersätter Suzanne Brøgger i författarsamtal på Sommarscen

Egentligen var det tänkt att ett samtal mellan Suzanne Brøgger och Marianne Ahrne skulle inleda höstens säsong av Författarscenen – och samtidigt avsluta Sommarscens program. Men Suzanne Brøgger har tvingats ställa in sin medverkan. Regissören och författaren Suzanne Osten, som under våren varit aktuell med ”Ett självmords anatomi” på Malmö stadsteater, ersätter.

Marianne Ahrne och Suzanne Osten möts i ett samtal på Pildammsteatern.Bild: Stina Stjerkvist/TT Lars Brundin
Författarsamtalet på Pildammsteatern den 8 augusti är ett samarbete mellan Malmö stads Sommarscen och Malmö stadsbiblioteks Författarscen. Nu står det klart att Suzanne Osten ersätter Suzanne Brøgger i samtalet med Marianne Ahrne.
Suzanne Osten är författare och regissör, känd för bland annat ”Jösses flickor”, ”Bröderna Mozart” och ”Flickan, mamman och demonerna”. Mellan 1975 och 2014 var hon konstnärlig ledare för Unga Klara i Stockholm. Under våren regisserade hon "Ett självmords anatomi” på Malmö stadsteater.
Osten och Ahrne har båda vunnit varsin Guldbagge för bästa regi och blev goda vänner under studietiden i Lund.
Gå till toppen