Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kokainfynd vid färjeterminalen i Visby

Kokain, som tros ha blivit över under Stockholmsveckan, hittades på en toalett i färjeterminalen i Visby. Arkivbild.Bild: ANDERS WIKLUND / TT
På söndagen hittades 16 engramspåsar med kokain på en toalett vid färjeterminalen i Visby. Polisen terori är att drogerna blivit över från den nyss avslutade så kallade Stockholmsveckan, rapporterar Hela Gotland.
Strax innan påsarna hittades på toaletten av personal vid färjeterminalen hade Kustebevakningen och Tullverket genomfört en kontroll i Visby hamn.
– Vi tror att någon person blivit skrämd av det och dumpat påsarna på toaletten. Det var inte så väl gömt, så vi tror inte att någon skulle hämta det på platsen. Vi tror att det kan vara så att man haft med en stor mängd knark till Stockholmsveckan och att man skulle ta med resterna hem till fastlandet, säger Roger Nyd, stationsbefäl vid polisen på Gotland till tidningen.
Gå till toppen