Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nederländare in som assisterande i LB07: ”Fantastiskt bra”

Det blir två nederländare som under hösten kommer att leda damlaget i allsvenskan. Huvudtränaren Renée Sleegers kommer att få hjälp av Jan Willem van Ede.

Jan Willem van Ede
- Vår tidigare målvaktstränare Henrik Bäckström har flyttat till Stockholm, då han har fått jobb däruppe. Även vår assisterande tränare Jonas Carlberg har en förändrad arbetssituation, vilket gör att hans tid helt enkelt inte räcker till för att även kunna arbeta med vårt damlag. Jonas är dock kvar i föreningen, vilket vi är väldigt glada för, säger LB07:s sportchef Henrik Adolfsson på klubbens hemsida.
- Att vi kan täcka upp dessa positioner med Jan Willem känns fantastiskt bra. Han har en bakgrund som målvakt i Eredivisie och har sedan 2002 haft uppdrag åt det nederländska förbundet, där han bland annat varit målvakts- och assisterande tränare för deras damlandslag i över 10 års tid. Hans erfarenhet och kunnande kommer att vara en stor tillgång för oss under hösten.
Gå till toppen