Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Rieks ser ut att avsluta karriären i MFF – förlänger kontraktet

Sören Rieks kom till Malmö FF 2018 från IFK Göteborg och skrev kontrakt till och med 2020. Nu har det förlängts med ett år och allt tyder på att 32-åringen kommer att avsluta elitkarriären i Malmö FF.
Sören Rieks kommer att vara närmare 35 år när kontraktet går ut 2021.

Sören Rieks ankommer till spelarhotellet i Ljubljana på onsdagen.Bild: PETTER ARVIDSON
– Det är flera saker som spelar in. Det fotbollsmässiga är i topp och familjen trivs. Sedan är det hela atmosfären kring föreningen. Det är alltid roligt att spela inför supportrarna på Stadion där vår hemmastatistik talar sitt tydliga språk, säger Sören Rieks enligt mff.se.
– Sören har varit väldigt bra för oss sedan han kom hit. Han är konsekvent, hårt arbetande och gör många poäng. Dessutom ställer han alltid upp för laget. Det känns bra att kunna ro den här förlängningen i hamn, förklarar sportchefen Daniel Andersson enligt samma hemsida.
Malmö FF valde av någon anledning att släppa nyheten på sin egen hemsida ett par timmar efter det att i Slovenien närvarande media träffat laget. Under den träffen ville inte sportchefen Daniel Andersson kommentera Fotbolldirekts uppgifter att en förlängning var på gång. Därför finns tyvärr inga ytterligare kommentarer från Sören Rieks sida kring beslutet.
Gå till toppen