Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Inget mysterium i nya ”Gossip girl”

När tonårsdramat ”Gossip girl” får en nystart saknas en central del av den ursprungliga handlingen – nämligen ”Gossip girl”. Den här gången finns ingen jakt på en mystisk bloggare med hemlig identitet som hänger ut rollfigurernas hemligheter, förklarar seriens skapare Josh Schwartz.
– Det känns som att det finns något väldigt intressant med idén att vi alla är ”Gossip girl” nu för tiden, att vi alla levererar vårt eget övervakningssamhälle på sociala medier, säger han enligt E News.
När serien återvänder blir det också med nya skådisar. De gamla rollfigurerna finns dock kvar, bara inte i blickfånget. Och skådespelarna från förr får vara med på ett hörn om de vill, enligt Schwartz.
– Vi hörde av oss till alla och lät dem veta att det händer och att de gärna får vara involverade, säger han.
”Gossip girl” sändes i USA mellan 2007 och 2012 och handlar om en grupp ungdomar från rika familjer i New York. Den nya omgången ska visas av kommande tv-tjänsten HBO Max.
Gå till toppen