Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tätkänning för Norén inför sista rundan

Alex Norén räddade par på det fjärde hålet efter ett besök i bunkern.Bild: Mark Humphrey/AP/TT
Alex Norén har givit sig själv chansen att gå för seger inför avgörandet i världstourtävlingen i golf i Memphis.
Svensken låg på par efter de första nio hålen av den tredje rundan och behövde spela upp sig rejält för att närma sig täten i startfältet – vilket han också gjorde.
Med fyra birdies och resten par mellan hål 10 och 18 klättrade Norén upp till delad fjärde plats, tillsammans med australiern Marc Leishman och spanjoren Jon Rahm, och ligger inför den fjärde rundan på totalt nio under par.
Leder gör Rory McIlroy som lär vara rejält revanschsugen efter att ha missat cutten i British Open hemma i Nordirland för en vecka sedan. 30-åringen var med sin imponerande 62-runda bäst av samtliga spelare på lördagen, ett resultat som gjorde att han klättrade tolv placeringar.
Lika bra gick det dock inte för Henrik Stenson. Svensken har rasat 17 placeringar efter lördagens spel som slutade med en score på två över par.
Totalt ligger Stenson på –4 inför den sista speldagen i Memphis.
Tävlingens tredje svensk, Philip Eriksson, är delad 58:a och ligger på sju över par.
Gå till toppen