Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trist start på Lingmerths andrarunda

David Lingmerth fick inte en lika fin start på andrarundan som dagen innan. Lingmerth, som ledde tävlingen efter att ha gått bogeyfri under första dagen, inledde andra rundan med en bogey.
Svensken hann bara spela fyra hål innan tävlingen stoppades till följd av ett regn- och åskoväder, och var då 17 poäng efter.
Tävlingen i Reno i Nevada är den enda på PGA-touren där man kör efter ett poängsystem, för att belöna aggressivt spel. En albatross, tre slag under par, ger åtta poäng, en eagle, två under par, ger fem poäng, en birdie två poäng och så får man två minuspoäng för bogey, ett över par, och tre för dubbel bogey eller sämre.
Amerikanen Tom Hoge hann spela klart sin runda, och leder på 21 poäng.
Lingmerth har missat kvalgränsen de fyra senaste tävlingarna och behöver en framgång om han ska vara en av de 125 som får spela den första playoff-tävlingen på PGA-touren i augusti.
Gå till toppen