Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Real Madrid-förlust utan Bale på plan

Försäsongen går fortsatt dåligt för Real Madrid. På tisdagen förlorade man med 0–1 mot Tottenham i München, återigen utan storstjärnan Gareth Bale på planen.
– Han var inte i form för att åka, sade tränaren Zinedine Zidane efter matchen, enligt BBC.
Bale har under senare tid kopplats samman med den kinesiska klubben Jiangsu. Men en övergång ska ha stoppats av Real Madrid, och enligt nyhetsbyrån AFP har det att göra med att klubben inte är tillfreds med övergångssumman.
Tidigare i juli vägrade Bale att byta om inför Real Madrids match mot Bayern München efter att Zidane hade sagt att det är bäst för alla om Bale lämnar klubben så fort som möjligt.
Förra veckan var walesaren dock tillbaka och bidrog med ett mål när Real Madrid slog Arsenal med 3–2 i en träningsmatch i USA.
– Efter att ha pratat med läkarna var det bästa för honom (Bale) att stanna i Madrid. Han stannade kvar och tränar där. Det var ett gemensamt beslut mellan spelaren, sjukvården och tränaren, sade Zidane efter tisdagens förlust.
Gå till toppen