Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Paul Rey: ”Snoop Dogg hörde av sig och plötsligt hade jag sålt platina”

Paul Rey har släppt en hit tillsammans med Snoop Dogg, har musiklegendaren Quincy Jones som mentor och är en av de största Malmöartisterna på Spotify. Men hans mål har varit detsamma sedan Timbuktu-konserten han besökte som tolvåring: att en dag få stå på Malmöfestivalens stora scen.

Paul Rey spelar in mycket av sin musik själv hemma i lägenheten vid Caroli i Malmö. Nu är han aktuell med nya singeln ”Good for me”.Bild: Hussein El-alawi
Tonerna från Timbuktus hit ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” pumpar från Malmöfestivalens stora scen. I publikhavet sitter en liten kille på sin pappas axlar. Han har lyssnat flitigt på rapparens senaste album hemma i pojkrummet i Lund och nu har pappan tagit honom till Malmö för att äntligen få se idolen live. Där och då bestämde sig Pauli Jokela. Han ska göra musik – och en dag ska han ska stå på Malmöfestivalens stora scen, precis som Timbuktu.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen