Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Prisad japansk matvagn och tacos från Slottsstaden till Malmöfestivalen

Den japanska matvagnen Tabemasu Ka-Jen som nyligen kammade hem pris under Nordiska mästerskapen i foodtruck, tacos från cykelkaféet Rebike i Slottsstaden och veganska hamburgare från Gaston & Vega. Det är några av matnyheterna på Malmöfestivalen – som i år satsar extra på hållbarhet.

Arkivbild. I år blir det rekordmånga foodtrucks på Malmöfestivalen. De kommer att stå parkerade i det nordöstra hörnet av Gustav Adolfs torg, precis som på bilden.Bild: Lars Brundin
Nudelrätter och gyoza, en sorts japanska dumplings, står på menyn när prisade matvagnen Tabemasu Ka-Jen kommer till Malmöfestivalen. Jennie Petersson och Karol Krevallt från Flyinge startade Tabemasu Ka-Jen förra sommaren och kammade nyligen hem pris i för bästa fisk- och skaldjursrätt på Nordiska mästerskapen i foodtruck. Nu är de en av nykomlingarna på Malmöfestivalens mattorg.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen