Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kändisar välkomnar Asap Rocky hem

Asap Rocky har släppts ur häktet och lämnat Sverige. På hans Instagram välkomnas beskedet av en rad kändisar. ”Kom hem till din familj bror”, skriver Dwayne ”The Rock” Johnson.

Dwayne Johnson välkomnar Asap Rocky hem till USA på Instagram. Arkivbild.Bild: Richard Shotwell/AP/TT
Efter en månad i svenskt häkte släpptes världsstjärnan Asap Rocky på fri fot i väntan på dom. Beskedet kom efter en tre dagar lång rättegång i Stockholm där rapstjärnan och två andra män stod åtalade för misshandel.
Asap Rocky tog snabbt efter frisläppandet till orda på Instagram, där han tackade fans och vänner för stödet.
”Tack från djupet av mitt hjärta till alla fans, vänner och vem som än stöttat mig under de här senaste veckorna”, skriver han.
Inlägget hade efter bara några timmar gillats över 1,4 miljoner gånger. Ett stort antal fans har kommenterat klippet, samt en rad kändisar. Där ibland G-Eazy, som själv fick en villkorlig dom och böter för ett nattklubbsbråk i Stockholm förra året, svenske Sebastian Ingrosso och rapparen Macklemore som nyligen uppmanade svenska myndigheter att släppa Asap Rocky fri vid en konsert i Helsingborg.
Andra kändisar som kommenterat inlägget är Pharrell Williams: ”Fortsatta välsignelser och framgång”, skriver han.
”Gud välsigne dig bror”, skriver rapparen Big Sean.
Instagramprofilen Jay Alvarrez hoppas på ny musik från rapstjärnan.
”Sverige är på väg att få den största disslåten och jag är redo”, skriver han.
”Kom hem till din familj bror”, skriver skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson.
Gå till toppen