Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Asap Rocky gick på gudstjänst med Kanye West

Asap Rocky (till höger i baksätet) lämnar Stockholms tingsrätt. Arkivbild.Bild: Fredrik Persson/TT
Rapstjärnan Asap Rocky har gjort sitt första framträdande sedan han lämnade Sverige. På söndagen dök han upp på Kanye Wests ”Sunday service” – en av de gudstjänstliknande musiksamlingar som stjärnan anordnar på söndagar, rapporterar flera medier.
Där sågs Asap Rocky prata med Kanye West och Kardashian-systern och nöjesprofilen Kendall Jenner, som han tidigare sägs ha haft en romans med.
Kanye West och hans fru Kim Kardashian engagerade sig i Asap Rockys öde när denne satt frihetsberövad i Sverige. Bland annat försökte de få Vita huset att involvera sig. Senare blandade Donald Trump sig i fallet med en rad uppmärksammade uttalanden och ett samtal till Stefan Löfven.
Det var i fredags som misshandelsanklagade Asap Rocky och två medåtalade släpptes på fri fot i väntan på dom, som meddelas 14 augusti.
Nästa planerade konsert för rapparen blir i Anaheim – och 16 augusti bär det tillbaka till Norden för en spelning på festivalen Blockfest i finska Tammerfors, enligt stjärnans hemsida.
Gå till toppen