Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Asap Rocky gick på gudstjänst med Kanye West

Asap Rocky (till höger i baksätet) lämnar Stockholms tingsrätt. Arkivbild.Bild: Fredrik Persson/TT
Rapstjärnan Asap Rocky har gjort sitt första framträdande sedan han lämnade Sverige. På söndagen dök han upp på Kanye Wests ”Sunday service” – en av de gudstjänstliknande musiksamlingar som stjärnan anordnar på söndagar, rapporterar flera medier.
Där sågs Asap Rocky prata med Kanye West och Kardashian-systern och nöjesprofilen Kendall Jenner, som han tidigare sägs ha haft en romans med.
Kanye West och hans fru Kim Kardashian engagerade sig i Asap Rockys öde när denne satt frihetsberövad i Sverige. Bland annat försökte de få Vita huset att involvera sig. Senare blandade Donald Trump sig i fallet med en rad uppmärksammade uttalanden och ett samtal till Stefan Löfven.
Det var i fredags som misshandelsanklagade Asap Rocky och två medåtalade släpptes på fri fot i väntan på dom, som meddelas 14 augusti.
Nästa planerade konsert för rapparen blir i Anaheim – och 16 augusti bär det tillbaka till Norden för en spelning på festivalen Blockfest i finska Tammerfors, enligt stjärnans hemsida.
Gå till toppen