Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nytt åtal efter tramadolsatsning

Fyra män åtalas för storskalig hantering av det narkotikaklassade preparatet tramadol. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
En polissatsning i Göteborg mot tramadolförsäljning har lett till ett nytt åtal i Helsingborg. Fyra personer åtalas nu för grovt narkotikabrott, rapporterar SVT Nyheter Helsingborg.
I våras dömdes tre personer från Göteborg för att ha köpt stora mängder av det narkotikaklassade preparatet i Båstad i Skåne. Fortsatt spaning på två av dem som var säljare vid det tillfället ledde några veckor senare till ett tillslag mot en lägenhet i Helsingborg, där 16 000 tramadoltabletter hittades. Polisen tror att de åtalade har hanterat uppemot 50 000 tabletter.
De åtalade är i åldern 19 till 57 år och nekar till grovt narkotikabrott. Tre av dem misstänks också ha varit med och bistått en lastbilsleverans av tramadol i januari genom att köra bakom och kontrollera så att lastbilen inte var förföljd. I lasten fanns dryg 160 000 tabletter.
Gå till toppen