Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Bounce lever vidare – konkurshotet över

I våras begärdes leklandet Bounce med trampoliner och studsmattor i konkurs av det australienska bolaget som äger konceptet. Men nu har konkursansökan dragits tillbaka och Bounce kan studsa vidare utan konkurshot, uppger Breakit.

Bild: Foto: Patrick Persson
Bounce Scandinavia driver trampolinparker via ett franchiseavtal i Malmö, Köpenhamn, Göteborg och Stockholm. Sedan april har bolaget varit i tvist med konceptets ägare, Bounce International.
Läs också Trampolinparken Bounce begärs i konkurs
Enligt Breakit var det en tvist kring avtalet som gjorde att Bounce Scandinavia valde att sluta betala fakturorna till Bounce International. Det australiensiska bolaget valde i sin tur att svara med en konkursbegäran. Men i mitten av maj drogs den formellt tillbaka.
– Detta har påverkat förtroendet hos våra kunder och leverantörer, så jag är lättad, säger Pernilla Isaksson, tillförordnad vd på Bounce till Breakit.
Företaget uppger också till Breakit att verksamheten mår bra, ”med en stark operativ lönsamhet under årets första kvartal”. Bounce Scandinavia uppger vidare att samtliga anläggningar nu går med plusresultat.
Samtidigt medger Pernilla Isaksson att tvisten med Bounce International har påverkat verksamheten negativt. Konceptet bygger till stor del på att besökarna ska förboka sina besök.
– Vi har märkt en oro och tveksamhet till framtida bokningar, eftersom det har funnits en tveksamhet till att vi ska finnas kvar. Därför är det en enorm upprättelse att de valde att dra tillbaka sin konkursansökan, säger Pernilla Isaksson till Breakit.
Gå till toppen