Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Greta Thunberg hyllas i Clintons nya bok

Mor och dotter Hillary och Chelsea Clinton ger tillsammans ut en bok om inspirerande kvinnor. Arkivbild.Bild: David Goldman/AP/TT
Hillary Clinton och dottern Chelsea skriver på en bok tillsammans. Den heter ”The book of gutsy women” och ska handla om över 100 kvinnor som inspirerat den före detta presidentkandidaten och presidentdottern – bland andra klimataktivisten Greta Thunberg, skriver The Guardian.
”Var och en av de här kvinnorna har kämpat och vunnit segrar som banat väg för oss alla. Boken är en fortsättning på ett samtal som jag och Chelsea har haft ända sedan hon var flicka”, säger Hillary Clinton i ett uttalande.
Hillary Clinton skrev senast boken ”What happened”, om varför hon förlorade presidentvalet 2016. Chelsea Clinton har tidigare gett ut ”She persisted”, en bilderbok om amerikanska kvinnor som förändrat världen.
Gå till toppen