Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Trafikstök att vänta vid trafikplats Sege

Med start på måndag genomför Malmö stad ett underhållsarbete på bron över Sege trafikplats. Framkomligheten kommer att begränsas under arbetet som väntas vara klart först i mitten av december.

I höst får de som är vana vid att ta Stockholmsvägen ut ur och in i Malmö anledning att vänta sig något längre restider. Underhållsarbetet på bron över Sege trafikplats kommer att påverka trafiken på E6 och E22 norr om Malmö och väntas ta närmare fyra månader att färdigställa.
”Inledningsvis kan det vara störande med risk för köbildning. Men planera gärna din resa under arbetsperioden”, skriver Malmö stad på sin hemsida.
De skriver också att: ”Efter några dagar bedöms trafikeringen ha balanserats, eftersom en del förväntas välja annan resväg eller restid.”
Under tiden kommer hastigheten att sänkas till 50 kilometer i timmen och bilisterna får dela på två körfält istället för fyra. Arbetet drar igång på måndag den 12 augusti och förväntas pågå till i mitten av december.
Gå till toppen