Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt idag.

Malmö

Misstänkt föremål vid Monbijouskolan

Avspärrningarna på Norra Skolgatan har hävts. Polisen spärrade av vid lunchtid för att kontrollera ett misstänkt farligt föremål, som nu ska undersökas närmare. Ett 25-tal barn hölls inne i skolan medan polisen arbetade utanför.
Läs också Misstänkt föremål vid Monbijouskolan

Sex bilister förlorade körkortet på 25 minuter på Västkustvägen

Under 25 minuters hastighetskontroll vid Spillepengen under onsdagen blev sex förare av med sina körkort. En körkortslös man stoppades först en gång och anmäldes. En stund senare återkom han och stoppades igen.
Läs också Sex bilister förlorade körkortet på 25 minuter på Västkustvägen

Malmös musikbubblor får egen scen på festivalen

De är i samma ålder, bor i Malmö och alla ska de spela på den nya festivalscenen Malmöscenen. Men de har aldrig hört talas om varandra. Vi samlade Bac Nini, Benz och Sabina Chantouria för att prata om de olika bubblorna på Malmöscenen.
Läs också Malmös musikbubblor får egen scen på festivalen
Lund

Överhettad kompressor bakom hotellbranden

Måndagens dramatiska hotellbrand där ett trettiotal gäster hastigt fick utrymmas har nu fått sin förklaring. Misstankar att branden skulle ha varit anlagd kan därmed skrinläggas.
Läs också Överhettad kompressor bakom hotellbranden
Skåne

Polischefen: Ingen direkt koppling till pågående insatser mot kriminella

Flera mordförsök och en stor polisinsats i Landskrona den senaste veckan. Men Patric Heimbrand, polisområdeschef i nordvästra Skåne, gör ingen direkt koppling mellan det och nattens explosion vid stadshuset.
– Vi utesluter det inte. Men detta var riktat mot kommunen, inte polisen.
Läs också Polischefen: Ingen direkt koppling till pågående insatser mot kriminella
Sport

Experten: Malmö kommer få stora problem mot Zrinjski

Zlatan Nalic, tidigare tränare för Sloboda Tuzla i bosniska ligan och Malmölaget Prespa Birlik, har varnat Uwe Rösler för Zrinjski. Det skriver Kvällsposten, som hänvisar till en intervju med bosniska klix.ba.
Läs också Experten: Malmö kommer få stora problem mot Zrinjski
Gå till toppen