Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Genomklappning av IFK Malmö

Nästan tvåsiffrigt är inte vad IFK Malmö är vant vid, men mot bottenkonkurrenten Vinberg hade man varken offensiv fantasi eller defensiv vilja nog att kunna stå emot en storförlust. Tidigt underläge redan i 11:e minuten blev till hela 0–4 i halvtid – och uppgivna hemmaspelare redan där.
– Vi vek ner oss helt, det såg faktiskt hemskt ut. De bara gled igenom, vi var väldigt tafatta i försvarsspelet, suckade IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Andra halvlek blev en ren fortsättning på den första: tandlös defensiv och en offensiv, där IFK Malmö saknade sin stjärna Noor Zadran, utan löpvilja eller förmåga att skapa något alls.
– Vi hade ingen aggressivitet, ingen intensitet, vi skapade faktiskt ingenting. Lite förvånande för vi har haft en riktigt bra träningsvecka, konstaterade Nisse Persson besviket.

Division 2 västra Götaland HERR

0
IFK Malmö FK
  • (0-4)
9
Vinbergs IF
Gå till toppen