Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Torn förlorade med uddamålet

Torn räckte inte till borta mot Assyriska utan förlorade till slut med matchens enda mål, som Malcolm Isaiah Shaw nickade in för hemmalaget i mitten av första halvlek.

Det var annars Torn som började absolut bäst: under matchens första fem minuter hade gästerna skapat tre hörnor och ett friläge. Men man mattades snabbt, resten av halvleken var Assyriskas.
– Vi slarvade för mycket med boll, var inte tillräckligt aggressiva i vårt eget försvarsspel och hittade inte rätt i positionerna. Då blir det inte bra, konstaterade Torns tränare Richard Ringhov.
Efterhand andra halvlek fortlöpte kom Torn bättre in i det och skapade sista halvtimmen en del kvitteringslägen, inte minst i slutet. Framför allt var det på kanterna gästerna kom runt och skapade sina chanser.
– Vi tog löpningar på ett annat sätt och fick in bra inspel. Känslan i halvtid var att om vi bara spelar upp oss till den nivå vi har skulle vi kunna få med oss minst oavgjort. Men det räckte inte, konstaterade Richard Ringhov.
Helt nöjd var han inte med lagets insats.
– Nej, sista halvtimmen var bra tycker jag. Men ibland kan man inte skylla på mycket annat än sig själv, vi hade behövt vara bra under en längre period. Det är inte mycket annat att skylla på, vi hade inte motvind i två halvlekar eller så, log han bistert.
Gå till toppen