Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vinst med onödig spänning för Rosengård

Segrar med 1–0 brukar var de skönaste, men Rosengårds tränare Mladen Blagojevic var inte helt överlycklig efter en nervös avslutning på matchen mot Stafsinge.
– Jag föredrar att vinna stort, konstaterade han efter en insats som kanske inte behövt bli fullt så nervig som den blev.
Rosengård började matchen bäst och bestämde det mesta under första halvtimmen, utan att få hål på Stafsinge. Istället kom ledningsmålet när gästerna kommit in i matchen mot slutet av första halvlek, då William Magnusson blev nedtacklad i straffområdet och Zia Sakirovski säkert förvaltade straffsparken.
Även i andra halvlek började Rosengård bäst, men när först ena mittbacken Ali Jasim och sedan hans partner Hannes Cederholm tvingades byta, blev det lite oro i leden.
– Men Oscar Nilsson Vilas som kom in sista halvtimmen gjorde det riktigt bra, tog ledaransvar direkt. Så det kändes bra. Men vi borde avgjort matchen tidigare, inte minst i början av andra då vi hade flera klara chanser, tyckte Mladen Blagojevic.

Division 2 västra Götaland HERR

1
FC Rosengård 1917
  • (1-0)
0
Stafsinge IF

Målskyttar

  • Zia Sakirovski
    Gå till toppen