Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

”Han började matchen med att sparka mig på knäna”

En mittfältskamp utspelades på konstgräset mellan Anders Christiansen och den förre MFF:aren Erik Friberg när MFF och Häcken spelade 1-1 i toppmötet.

Anders Christiansen får en smäll av Erik Friberg.Bild: CARL SANDIN
Anders Christiansen var ännu en gång i händelsernas centrum. I andra halvlek gav han MFF ledningen efter att Erik Friberg nickat Marcus Antonssons inlägg framför dansken som kunde ge MFF ledningen på Hisingen.
Det var danskens sjunde allsvenska mål, flest i MFF tillsammans med Markus Rosenberg.
– Jag ser ingenting positivt med det nu. Jag tycker att vi skulle ha haft tre poäng. När man gjort mål och vunnit är det en sak men nu står man här och vi förlorar två poäng igen. Det är tråkigt. vi står här med fyra raka kryss och det ska vi ändra på, säger ”AC”.
På tilläggstid fick Christiansen chansen att avgöra med ställningen 1-1 men den hårt skruvade frisparken räddades av en storspelande Peter Abrahamsson.
På mittplan var det hett mellan Christiansen och den före detta MFF-spelaren Erik Friberg.
– Han började matchen med att sparka mig på knäna. Det är hans sätt att spela fotboll på. Jag föredrar att spela fotboll längs gräset och spela teknisk fotboll. Men det är olika sätt att spela fotboll på, säger Christiansen.
MFF har nu två poäng upp till AIK och ytterligare en poäng upp till Djurgården.
– Det är prestationerna som avgör om vi håller samma poängsnitt. Vad de andra resultaten blir tittar jag inte på. I dag har vi läget att få tre poäng med oss hem och jag tycker det hade varit rättvist om vi fick tre poäng, men ibland så händer det oförutsedda saker i matcherna.
Gå till toppen