Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Asap Rocky inför domen: Be för mig

Rapstjärnan Asap Rocky har gjort sin första konsert sedan han släpptes på fri fot. På måndagsmorgonen svensk tid äntrade han scenen på Real Festival i amerikanska Anaheim.

Asap Rocky. Arkivbild.Bild: Thibault Camus/AP/TT
Mellan två låtar kommenterade han sin tid i Sverige och passade på att tacka för allt stöd.
– Jag vill bara säga att det jag var med om var galet. Ni kan inte ens förstå hur glad jag är över att vara här. Det var en otäck upplevelse, sade han enligt radiostationen KRRL.
Konserten inleddes med att rapstjärnan mötte publiken med en mask för ansiktet och eldade på sina fans till att röja ordentligt framför scenen. Han fick sällskap på scen av kompisen Tyler, The Creator, som i somras förklarade att han aldrig mer ska spela i Sverige.
På onsdag meddelar Stockholms tingsrätt domen i misshandelsmålet där Asap Rocky, som egentligen heter Rakim Mayers, och två andra män står åtalade.
Som avslutning uppmanade stjärnan sina fans att be för honom.
– Förhoppningsvis, med guds dom, är jag inte skyldig, sade han enligt KRRL.
Asap Rocky ska enligt sin turnéplan återvända till Norden den 16 augusti för att spela på Blockfest i finska Tammerfors.
Gå till toppen