Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kalle Moraeus startar nytt band

Johan Moraeus, Stiko Per Larsson och Kalle Moraeus har startat ett nytt band tillsammans. Pressbild.Bild: Lina Rörvall/Dalapop/TT
Kalle Moraeus har tillsammans med brorsonen Johan Moraeus och låtskrivaren Stiko Per Larsson startat den nya gruppen Stiko & Moraeus.
Deras första singel ”Solen i mitt liv” släpps den 17 augusti och alla intäkter går till den förlamade ishockeyspelaren Tobias Forsbergs stiftelse, enligt ett pressmeddelande.
De tre musikerna fick i uppdrag att skriva en låt till Tobias Forsberg och framföra den på en välgörenhetsgala i Mora. Vid det första mötet i studion föddes tankarna på att starta ett band tillsammans.
Stiko & Moraeus kommer göra några utvalda spelningar hösten 2019 för att sedan gå in i studion och slipa på ett album. Man har även planer på en turné nästa år.
Gå till toppen