Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Malmöfansens tunga smäll – alla pengar borta

Hockeysäsongen har fått en tung start för Redhawks Support. Den officiella supporterföreningen till Malmö Redhawks har utsatts för misstänkt förskingring och blivit av med alla sina pengar.
”Det är den hårda sanningen, och en polisanmälan är gjord”, skriver Redhawks Support i ett mejl till sina medlemmar.

Resan till SHL-premiären borta mot Leksand den 14 september kommer att bli av, meddelar Redhawks Support.Bild: PETTER ARVIDSON
Redhawks Support har kallt till ett extra årsmöte den 27 augusti på grund av den misstänkta förskingringen.
Enligt Kvällsposten rör det sig om belopp på flera hundratusen kronor.
Redhawks Support står nu med tom kassa och skulder, bland annat för hyra av buss till bortamatcher. För att lösa de akuta problemen har Malmö Redhawks klivit in med ekonomisk hjälp.
– Det som hänt är jättetråkigt, för alla inblandade, men det är också i dessa tuffa situationer som vi visar vad vi går för. Tillsammans bevisar vi att vi är starka, säger Malmö Redhawks VD och Sportchef, Patrik Sylvegård.
Redhawks Support hoppas kunna lösa situationen utan att verksamheten drabbas. Resan till SHL-premiären borta mot Leksand den 14 september kommer att bli av, meddelar supporterföreningen.
”Vi är väldigt tacksamma för att Redhawks har lånat oss pengar och hjälpt till i detta akuta skede. Vår absoluta ambition är att detta inte ska drabba dig som medlem, och vi i styrelsen har sedan detta uppdagades jobbat hårt på många olika håll för att minimera skadan. Vi har också vidtagit åtgärder för att detta inte ska kunna hända igen, och vi kommer fortsätta arbeta för total trygghet och förtroende.”, skriver Redhawks Support i ett mejl till sina medlemmar.
Gå till toppen