Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Werder Bremen bekräftar Beijmos övergång: ”Ingen hemlighet”

Malmö FF ser ut att förstärka truppen. Klubben lånar in Werder Bremens 21-årige högerback Felix Beijmo resten av säsongen.
– Det är ingen hemlighet att vi har kommit överens med Malmö, säger Werders sportchef Frank Baumann till sajten deichstube.de.

Felix Beijmo i Dif-tröjan våren 2018.Bild: KENTA JÖNSSON
Malmö FF har legat lågt på transfermarknaden i sommar. Men under det allsvenska transferfönstrets sista dag ser klubben ut att landa en värvning.
För att stärka sig inför en tuff guldstrid och jakt på Europagruppspel lånar man in Felix Beijmo från Werder Bremen, enligt Expressen. Tidningen skriver att det rör sig om ett lån säsongen ut.
På tisdagens eftermiddag bekräftar den tyska klubben övergången.
– Det är ingen hemlighet att vi har kommit överens med Malmö, säger Werders sportchef Frank Baumann till sajten deichstube.de.
– Det ändrar dock inte vår övertygelse om att Felix kan bli en bra Bundesliga-spelare.
Felix Beijmo har ett förflutet i Brommapojkarna och Djurgården. Förra sommaren sålde Dif honom till Werder Bremen för 30 miljoner kronor, men han har ännu inte fått speltid i Bundesliga.
Gå till toppen