Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Vi följde med livsmedelsinspektörerna på Malmöfestivalens matserveringar

Temperaturer, toalettnycklar och tvättrutiner. Det står på checklistan när stadens livsmedelsinspektörer överraskar Malmöfestivalens serveringar med oanmälda besök. Slutsatsen av kontrollerna: festivalbesökarna kan tugga tryggt.

Livsmedelsinspektörerna Johan Kjöller och John Samuelsson överraskar Malmöfestivalens serveringar med oanmälda besök.Bild: Patrik Renmark
Mörka moln och en doft av grillat kött hänger över Gustav Adolfs torg när livsmedelsinspektörerna John Samuelsson och Johan Kjöller gör sig redo för dagens runda. De siktar särskilt på serveringarna vars menyer ställer högst krav på att maten sköts korrekt. Grillade rätter är ett tecken som vägleder inspektörerna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen