Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vi följde med livsmedelsinspektörerna på Malmöfestivalens matserveringar

Temperaturer, toalettnycklar och tvättrutiner. Det står på checklistan när stadens livsmedelsinspektörer överraskar Malmöfestivalens serveringar med oanmälda besök. Slutsatsen av kontrollerna: festivalbesökarna kan tugga tryggt.

Livsmedelsinspektörerna Johan Kjöller och John Samuelsson överraskar Malmöfestivalens serveringar med oanmälda besök.Bild: Patrik Renmark
Mörka moln och en doft av grillat kött hänger över Gustav Adolfs torg när livsmedelsinspektörerna John Samuelsson och Johan Kjöller gör sig redo för dagens runda. De siktar särskilt på serveringarna vars menyer ställer högst krav på att maten sköts korrekt. Grillade rätter är ett tecken som vägleder inspektörerna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen