Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hörberg lämnar TFF för allsvensk klubb

Det har stormat hårt kring TFF:s Felix Hörberg under säsongen. Nu är det klart att han lämnar Trelleborg för allsvenska Östersunds FK.
– Vi önskar honom varmt lycka till, säger TFF-managern Peter Swärdh.

Trelleborgs Felix Hörberg lämnar klubben för Östersunds FK.Bild: Erik Simander/TT
I vintras ryktades det att 20-åringen skulle lämna TFF för AIK. Men en flytt blev inte av.
I juni vägrade Hörberg sedan att kliva på spelarbussen efter att ha blivit petad från startelvan mot Jönköping Södra. Efter sommaruppehållet påstod han att han var sjuk i ett par veckor, innan han dök upp hos klubben igen. När han kommit tillbaka valde då klubben att stänga av honom för incidensen i juni.
Inför lagets förra match, mot Brommapojkarna i söndags, uppgavs han ha bett om ursäkt och skulle vara tillbaka i laget igen. Trots det fanns han inte med i truppen när matchen mot stockholmarna skulle spelas.
Nu meddelar TFF att han lämnar laget för spel i allsvenska Östersunds FK.
– Felix har haft en stark utveckling i Trelleborgs FF och nu får han möjlighet att utvecklas vidare i den högsta ligan. Vi önskar honom varmt lycka till i Östersund, säger Peter Swärdh i ett pressmeddelande.
Gå till toppen