Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kvinna låg länge död – man mordmisstänkt

En kvinna som länge legat död har hittats i en lägenhet i Västra Frölunda. En man har gripits, misstänkt för mord. Arkivbild.Bild: Johan Nilsson/TT
En man har anhållits i Göteborg, misstänkt för att ha mördat en kvinna som legat död en längre tid i en lägenhet i Västra Frölunda.
– Den anhållne mannen har förhörts under onsdagen och är på sannolika skäl misstänkt för mord, säger kammaråklagare Thomas Willén till Göteborgs-Posten.
Den misstänkte, som greps i lägenheten, nekar till brott. Det är inte ännu klarlagt hur kvinnan avlidit, och åklagaren uppger för GP att det inte finns ”några uppenbara tecken” som visar vad som hänt i lägenheten.
Kroppen ska obduceras, men polisens presstalesperson Ulla Brehm har inga närmare detaljer om brottet eller de inblandades ålder.
– Det utreds av polisens enhet för brott i nära relationer, så därför kan jag inte berätta mer, säger hon till TT.
Gå till toppen