Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Fullbokat på flera flyg mellan Skåne och Stockholm efter tågstoppet

Det är fullbokat på flera av flygen mellan Skåne och Stockholm som en följd av branden i Hässleholm. Branden har stoppat fjärrtåg under flera dagar. De flesta flighter med BRA flyg är fullbokade, medan det fortfarande finns platser kvar på SAS.

Alla flighter med flygbolaget BRA mellan Malmö och Bromma är fullbokade under torsdagen.
– Det finns fortfarande några platser kvar på flighter från Ängelholm till Bromma. Men de säljer på bra så man får skynda sig om man ska få någon plats, säger Jim Hofverberg, kommunikationsansvarig på BRA flyg.
– Självklart beror det på att tågen har ställts in. Det är det som gör att det ser ut så här. Annars brukar inte bokningsläget vara så här vid den här tiden på året.
Under fredag finns det fortfarande kvar platser på BRA flyg på några flighter på morgonen och eftermiddagen.
– Även under lördag morgon och på eftermiddagen finns det några platser kvar. På söndag har vi inte platser kvar förrän på eftermiddagen, säger Jim Hofverberg.
På SAS flighter från Malmö till Arlanda finns det däremot platser kvar.
– Det finns platser kvar under torsdagen. Även på fredag ser det ut att finnas platser kvar på alla avgångar, säger Freja Annamatz, presschef på SAS i Sverige.
Även mellan Köpenhamn och Arlanda finns det plats på SAS.
– Det är trafik mellan våra två stora knutpunkter så det går väldigt många flighter på den sträckan, säger Freja Annamatz.
Sydsvenskan HD har sökt Norwegian för att få en kommentar om bokningsläget. Av deras bokningstjänst framgår att det finns platser kvar på flighter mellan Köpenhamn och Arlanda under bland annat fredagen.
Gå till toppen