Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Norrvidinge stärker sin position i södra Sverige

Norrvidinge fortsätter att växa. Genom två förvärv, ett i östra Blekinge och ett i västra Skåne stärker åkeriverksamheten sin position i i Södra Sverige.

Norrvidinge fortsätter på den inslagna vägen och köper upp två åkeriverksamheter i västra Skåne, respektive östra Blekinge.Bild: Pressbild Norrvidinge.
Norrvidinge tillhandahåller transport – och maskintjänster samt anläggningsmaterial. Huvudkontoret ligger i Helsingborg, men har kontor, depåer och terminaler i Malmö, Billeberga, Kristianstad, Tollarp, Karlskrona och Halmstad.
– Norrvidinge ser en stor potential och möjlighet i att fortsätta expandera i våra etablerade, geografiska områden. Våra senaste förvärv är en naturlig del av den utvecklingen, säger Johan Beermann, vd i Norrvidinge.
Koncernens nästa steg tar man genom köpet av Jämjö Gräv AB som verkar i östra Blekinge med omnejd. Entreprenadmaskindelen omfattar ett större antal maskinenheter. Och även genom köpet av åkeridelen i JMO Skog & Entreprenad som verkar i västra Skåne och omfattas av sju transportenheter.
Samtliga anställda i de båda verksamheterna erbjuds anställning i Norrvidinge.
Koncernen omsätter i dagsläget cirka 650 miljoner kronor och har 175 medarbetare.
Gå till toppen