Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Py Bäckman kommer till Kävlinge Live

Två scener och uppträdanden från klockan 14 till sen kväll. Det är dags för Musikföreningen i Kävlinges endagsfestival i Silverforsens Folkets Park.

Artisten, låtskrivaren och musikern Py Bäckman fotograferad inför 70-årsdagen i fjor. ARKIVBILD.Bild: Henrik Montgomery/TT
På lördag den 17 augusti går Musikföreningen i Kävlinges årliga endagsfestival Kävlinge Live av stapeln. Ett av dragplåstren är sångerskan och låtskrivaren Py Bäckman, ett annat är Mats Ronander med band. På Kävlinge Live spelar de på Parkscenen 19.30 respektive 21.30.
På Dansbanescenen samma eftermiddag uppträder Saba band – där medlemmarna som startade bandet 2011 var nyanlända från Syrien och spelar traditionell orientalisk musik. På samma scen spelar också folkmusiktrion Trenne, Sexton strängar, Ingrid Savbrant band, Jahjamän, Sven Bornemark Blues Band, med flera.
Det är fri entré. Hela programmet finns på Musikföreningen i Kävlinges hemsida.
Gå till toppen