Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Håkan Hellström spelar på Ullevi nästa år

Håkan Hellström avslöjar på Instagram att han kommer att spela på Ullevi den 12 juni nästa år. Konserten blir hans enda under 2020.

Håkan Hellström spelar på Ullevi nästa sommar. Arkivbild.Bild: Per Wahlberg/TT
Nästa år är det 20 år sedan Håkan Hellström släppte sitt första album ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”. Det kommer att firas med en konsert på Ullevi i Göteborg den 12 juni.
”2020 har vi alltså hållit på i tjugo år, varit i alla städer, och trots att jag inte firar födelsedagar så ska jag verkligen fira det här. För det innebär också att jag får spela live igen med mina kompisar, alltså ni som lyssnat på musiken, och varit på konserter runt om i Sverige. Och så bandet såklart. En del av dem har varit med sen starten.”, skriver Håkan Hellström på Instagram.
Håkan Hellström berättar även att konserten på Ullevi blir hans enda nästa år och att ingen turné är att vänta.
Biljetterna släpps den 23 augusti klockan 10.00.
Joel Borg på skivbolaget Woah Dad vill inte berätta om Håkan Hellström även kommer att släppa ny musik i samband med spelningen på Ullevi den 12 juni.
– Den som lever får se, säger han.
Senast Håkan Hellström spelade på Ullevi var i juli 2017 under turnén ”Rullande åska”. Efter den turnén sade Hellström att han planerade att hålla sig borta från scenen i några år.
I december 2018 släppte Håkan Hellström sitt senaste album ”Illusioner”.
Gå till toppen