Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Verktygsstölder i Lomma kan ha samband

Två separata stölder av verktyg inträffade i Lomma under natten mellan måndag och tisdag. I ett av fallen fick tjuvarna med sig stöldgods till ett värde av 39 000 kronor.

Under natten till tisdagen tog sig någon in på en byggarbetsplats på Vinstorpsvägen för att sedan bryta sig in i två containrar och nästintill tömma dem på verktyg.
Samma natt ska någon även ha brutit sig in i en firmabil på Slättängsgatan genom att krossa rutan och därifrån få med sig en verktygslåda, en markvibrator, bränsledunkar samt en laser till ett uppskattat värde av totalt 39 000 kronor.
Polisen undersöker i nuläget om verktygsstölderna har något samband.
– Stölderna sker samma natt och på platser som inte ligger så långt ifrån varandra. Vi tittar på det förutsättningslöst, men det är mycket möjligt att det kan finnas ett samband, säger Lommas kommunpolis Håkan Persson.
Gå till toppen