Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Stående ovationer till Felix Beijmo i debuten

Första veckan i MFF och första starten. Det var en strålande glad Felix Beijmo som klev av planen efter 5-0 mot Falkenberg.
– Jag kom hit till Stadion i dag med ett leende på läpparna och jag lämnar Stadion i dag med ett leende på läpparna, säger han.

Malmö FFs Felix Beijmo var väldigt glad efter matchen mot Falkenberg.Bild: LUDVIG THUNMAN
Han började lugnt och vände ofta hemåt till mittback när han fick bollen, men ju längre matchen gick ju mer tog han för sig i anfallsspelet.
– I och med att det är min första match är väl inte allt hundra procent sett till spelsätt, hur man kommunicerar med lagkamraterna och samspelet med dem. Jag försökte därför hålla det enkelt, för att komma in i det och för att lära kunna grabbarna.
– Det kommer nog komma mer och mer offensivt, säger han.
Beijmo hade bara gjort en träning med sitt nya lag innan matchen, men det var inget han kände sig hämmad av.
– Det är väldigt roligt. Jättekul. Det kändes bra att få starta och jag är glad att jag fick göra det. Jag är ju här för att spela fotboll, säger han.
När han blev utbytt i slutet av matchen fick han stående ovationer av hemmapubliken.
– Det var roligt. Sen tycker jag väl inte att min egna insats var jättespeciell så att den förtjänade det. Men det var väldigt roligt och det får man tacka för och hoppas att jag får en igen.
– Det är alltid speciellt att göra sin första match i en ny klubb.
21-åringen blev utbytt mot en annan debutant – Tim Prica. 17-åringen gjorde även han sina första match i allsvenskan för MFF.
Gå till toppen