Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Bäst och sämst under MFF-sommaren

MFF-podden är tillbaka! I avsnitt 187 avhandlas MFF:s sommar i termer av plus och minus. Podden blickar också framåt mot playoffmatchern mot Bnei Yehuda och det allsvenska toppmötet med Djurgården.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion för att prata om den MFF-sommar som har varit. Vad har varit bra och vad har varit dåligt?
Därefter blickar podden fram emot de åtta dagar som kan komma att definiera MFF:s säsong – dubbelmötet med Bnei Yehuda i playoff till Europa League, med hemmamatchen mot serieledaren Djurgården insprängd däremellan.
Avslutningsvis blir det en sammanfattning av det svenska transferfönstret. Hur ska man utvärdera MFF:s fönster hittills? Vilka är fönstrets vinnare och förlorare?
MFF-podden finns bland annat på Spotify och Soundcloud, eller Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen