Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stjärnan klar för Bayern München

Philippe Coutinho lånas ut från Barcelona till Bayern München. Arkivbild.Bild: Manu Fernandez
Philippe Coutinho är klar för Bayern München. Brassen ansluter till den tyska storklubben på lån i ett år med en köpoption nästa sommar.
Enligt spanska Barcelona, där Coutinho har spelat sedan januari 2018, betalar Bayern München drygt 91 miljoner kronor för säsongslånet medan optionen nästa sommar är knappt 1,29 miljarder kronor.
”För mig innebär den här flytten en ny utmaning i ett nytt land med en av Europas bästa klubbar. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Precis som Bayern München har jag stora ambitioner och jag är övertygad om att jag kan uppnå dem tillsammans med mina lagkamrater”, säger 27-åringen i ett uttalande.
Coutinho noterades i fjol för 11 mål på 54 matcher med Barcelona. Yttern är Bayerns andra lån på kort tid då klubben förra veckan även säkrade kroaten Ivan Perisic från Inter.
Gå till toppen