Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Hotell fullbokade inför konsert nästa sommar

Håkan Hellström på Ullevi 2017. Arkivbild.Bild: Per Wahlberg / TT
Trots att biljetterna ännu inte har släppts, och trots att nästan tio månader återstår innan Håkan Hellström 20-årsjubilerar på Ullevi i Göteborg, är hotellrummen i staden så gott som slut i anslutning till spelningen, skriver Göteborgs-Posten.
Konserten äger rum den 12 juni nästa år, men redan nu är 89 procent av stadens hotellrum intecknade på bokningssajten Booking, enligt GP.
Det var den 16 augusti som Håkan Hellström meddelade att han planerar att hålla en konsert på Ullevi nästa år, för att fira att det är 20 år sedan han släppte debutalbumet ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”.
”2020 har vi alltså hållit på i tjugo år, varit i alla städer, och trots att jag inte firar födelsedagar så ska jag verkligen fira det här. För det innebär också att jag får spela live igen med mina kompisar, alltså ni som lyssnat på musiken, och varit på konserter runt om i Sverige”, skrev artisten på Instagram.
Biljetterna släpps fredagen den 23 augusti.
Gå till toppen