Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lydingegolfaren Lagergren nosar på ledning efter första dagen

När stjärnor som Henrik Stenson och Alex Norén hamnade längre bak i fältet klev Joakim Lagergren fram. 27-åringen stod för 63 slag, sju under par, och ligger delad tvåa efter första dagen på Scandinavian Invitation – inför ett stort publikstöd. – Det kändes som att jag vann bucklan på 18:e när jag satte putten, säger han skämtsamt.

Joakim Lagergren gick bäst av svenskarna på första dagen av Europatourtävlingen i Göteborg och är delad tvåa. Arkivbild.Bild: Anders Wiklund/TT
Det var inte Henrik Stenson eller Alex Norén som stod för det bästa spelet bland svenskarna på första dagen av Europatourtävlingen i golf i Göteborg. I stället befinner sig Joakim Lagergren högst upp bland svenskarna. 27-åringen är delad tvåa efter att ha gått sju under par, ett slag bakom ledande australiern Wade Ormsby och fyra slag före näst bästa svensk.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen