Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bara en poäng för mållöst Torn

Torn har haft svårt att plocka trepoängare på sistone. Det blev ingen mot Oddevold heller.
– Vi är missnöjda över att vi inte vann, men nöjda med att inte ha förlorat, sa Torntränaren Richard Ringhov som var kluven till 0–0.

Torns Tobias Karlsson fick nöja sig med en poäng i Uddevalla.Bild: AVDO BILKANOVIC
Poängen tickar inte in på det sättet som Torntränaren Richard Ringhov hade önskat.
Besöket i Uddevalla och mötet med Oddevold kunde summeras i inga Tornmål och en ny poäng på kontot. Men också två förlorade.
– Inställningen är alltid att vinna matcher. En poäng är inte värd så mycket och då är det ofta bättre att gå för alla tre, men när serien är så jämn som den är kan också en poäng vara guld värd, tyckte han efter 0–0 mot Oddevold.
Torn kom till spel efter en riktig holmgång i svenska cupen i veckan, där man spelade en tät och tuff match i 120 minuter mot Superettanlaget Jönköping Södra. Richard Ringhov menade att det fanns spår av den insatsen både fysiskt och mentalt också på söndagen.
Torn inledde med att skapa en del farligheter, men mattades märkbart.
– Sedan tyckte jag att vi kunde komma tillbaka på slutet och gjorde det bra. Jag var lite orolig på förhand att vi inte riktigt skulle ha orken, men jag tycker ändå att på de flesta fötter fanns det löpmeter idag, sa Richard Ringhov som nu ställer om för ett prestigemöte mot Lunds BK i Stångby på söndag.
Gå till toppen