Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Solskjær om Zlatan: ”Kanske om han var 28”

Zlatan Ibrahimovic flirtade tidigare i veckan med sin förra klubb Manchester United och sade med glimten i ögat att han ”lätt hade kunnat spela i Premier League”. Den engelska klubbens manager Ole Gunnar Solskjær fick på en presskonferens frågor om svensken och även han var på skämtsamt humör.
– Kanske om Zlatan hade fyllt 28 och inte 38 nästa gång. Det är en stor skillnad, säger norrmannen.

Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.Bild: Kristoffer Viita/TT
Ibrahimovic öser in mål i den amerikanska fotbollsligan MLS. Men kontraktet med LA Galaxy går ut efter säsongen och vad som händer därefter för 37-åringen är oklart.
– Vad som händer sedan vet jag inte. Jag är gammal men dominerar fortfarande, gör fortfarande skillnad. Vi får se vad som händer. Jag måste må bra fysiskt också, sade Ibrahimovic till medier i Los Angeles tidigare i veckan.
Han passade även på att flirta med Manchester United, som han lämnade för LA Galaxy i mars förra året.
– Jag hade lätt kunnat spela i Premier League. Så om United behöver mig finns jag här, men tyvärr tillhör jag Galaxy, sade han.
Men en återkomst för Ibrahimovic i Premier League och United verkar inte särskilt trolig. I alla fall enligt lagets manager Ole Gunnar Solskjær.
– Jag tror inte att det kommer hända. Jag tror att han har haft sin tid i klubben och han hade en fantastisk karriär här, säger norrmannen.
Dörren är däremot inte helt stängd, även om bara en liten springa är öppen.
– Om han är seriös så har han mitt telefonnummer. Jag kommer alltid att prata med Zlatan, säger Solskjær.
Gå till toppen