Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Restauranganställd anhållen – knivskar kollega på Emporia

En kvinna blev knivskuren inne i ett kök på en restaurang på Emporia på lördagseftermiddagen. Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska ett bråk ha uppstått mellan två anställda på restaurangen. En misstänkt gärningsman greps på platsen och anhölls senare på kvällen.

Bild: Patrick Persson
Polisen larmades vid 15.26 på lördagen. Väl på platsen hittades en knivskadad kvinna i 40-årsåldern.
– Den misstänkta mannen kunde gripas i närheten med tillhygget, säger Peter Kjällkvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Den misstänkte mannen anhölls på sannolika skäl misstänkt för mordförsök vid 20.15-tiden på lördagskvällen.
Polisen vill inte gå ut med detaljer om var knivskärningen ska ha skett mer än att den har hänt inomhus. Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska bråket ha uppstått mellan två anställda i ett restaurangkök.
– Vi kan inte gå in på relationen mellan brottsoffret och den misstänkta mannen, det är en fråga för förundersökningsledaren i ett senare skede. Men vi kan säga att de inte var obekanta för varandra, säger Jimmy Modin vid Skånepolisen.
Det ska finnas flera vittnen till händelsen som har förhörts om händelsen.
Den skadade kvinnan är förd till sjukhus med ambulans och polisen meddelade vid 16.30-tiden att man är klara med arbetet på platsen.
Det är inledningsvis oklart hur allvarligt skadad kvinnan är men enligt uppgifter till Sydsvenskan har hon skärskador i ansiktet och på ryggen.
En anmälan är upprättad och händelsen rubriceras som försök till mord.
Gå till toppen