Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Het höst med gruppspel och guldstrid

Tät guldstrid i allsvenskan och nytt gruppspel i Europa League – det blir ännu en het fotbollshöst i Malmö.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion för att prata om höstens båda huvudnummer, den allsvenska guldstriden och det kommande gruppspelet i Europa League.
Under rubriken allsvenskan diskuteras bland annat MFF:s 5–0-seger mot Kalmar, Markus Rosenbergs halkstraff och den tillspetsade guldstriden. Plus tankar om Olof Mellberg är rätt som ny tränare i Helsingborg och huruvida Östersund har gjort sitt som elitlag.
I Europa League-blocket avhandlas en rad frågor:
Varför har MFF gjort så många bra kval på 2010-talet?
Kunde MFF ha fått en bättre grupplottning?
Hur ser formen och förutsättningarna ut hos motståndarna?
Hur het blir avslutningen mot FCK i Köpenhamn den 12 december?
Med tanke på höstens matchande gör podden också ett försök att komma fram till MFF:s optimala elva. Vilka är givna? Var har MFF störst nytta av Oscar Lewicki och Eric Larsson? Kommer Uwe Rösler att laborera med olika formationer?
MFF-podden finns bland annat på Spotify och Soundcloud, eller Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen