Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Billiga drönare mest en leksak

Även en billig drönare klarar att ta bilder från ovan, men mest är de ett roligt tidsfördriv. Av de varianter i den lägre prisklassen som vi testat lever få upp till förväntningarna men flera är riktig skojiga att flyga.

Vi har testat drönare runt tusenlappen och hittat få som lever upp till förväntningarna när det gäller bildkvalitén, men flera som är roliga att flyga.Bild: Jessica Gow/TT
Användningen av drönare har ökat explosionsartat de senaste åren. Nu finns det modeller i alla prisklasser, man behöver inte betala tusentals kronor och vara teknikexpert för att kunna ta egna flygfoton. Alla sex drönare som vi har testat fungerar för en liten flygtur och några bilder. Men kvaliteten är högst varierande och för riktigt bra skärpa och upplösning bör man investera i en dyrare modell.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen